We accept Mastercard and Visa

Hva koster Anbud Direkte?

Ved å spare deg tid og penger og sikre at du ikke går glipp av nye muligheter er Anbud Direkte en god investering på kr 3850 per år

Årlig kostnad

kr 3850 per år for et års abonnement på Anbud Direkte

Tilgang til alle offentlige anbud, administrasjonsverktøy, relevante varsler til 10 e-postadresser - er inkludert i prisen. Dere kan også kjøpe tilleggslisenser hvis dere er flere brukere.

Betalingsmåter

Kredittkort: den raskeste og enkleste måten å betale for ditt Anbud Direkte-abonnement
Du kan også be om å få tilsendt faktura
Vår Secure Socket Layer (SSL)-løsning sikrer din netthandeltransaksjon, ved å kryptere all personlig- og betalingsinformasjon.

En varslingsprofil som dekker dine behov

Vi setter opp profilen i samarbeid med deg over telefonen - slik får du en relevant profil som dekker dine behov. Ved å sette av tid til dette sikrer du at du får varsling om relevante nye kontraktsmulighetene for din bedrift.

En god investering

Vi er her for å hjelpe deg og din bedrift - vårt mål er at din investering i vår varslingstjeneste raskt vil ble tjent inn igjen ved å vinne flere anbud.

En tjeneste som leverer

Vær et steg foran dine konkurrenter, og gå ikke glipp av nye muligheter. Vi sender deg anbud som matcher din profil. Vi svarer også mer enn gjerne på dine spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Du har kontrollen

Du holder oversikt over alle anbud du har blitt varslet om via kontrollpaneletditt. Her kan du også legge til en ekstra e-postadresse som vil motta anbudsvarsler, og til enhver tid be om justeringer til din profil.