Personvern og informasjonskapsler

Dette personvernet beskriver hvordan Proactis Tenders Limited (vi) samler informasjon fra våre brukere (deg) på Anbud Direkte nettsiden www.anbuddirekte.no (heretter kalt nettsiden) og hvordan denne informasjonen blir benyttet.

Når du benytter nettsiden samtykker du til innsamling, bruk og offentliggjøring av denne informasjonen i henhold til dette personvernet.

1 Informasjonen vi samler inn

Vi samler informasjon fra deg: (i) når du registrerer deg på nettsiden (for eksempel slik at vi kan sende deg informasjon nå eller i fremtiden);

(ii) hver gang du besøker nettsiden og bruker informasjonskapsler. Data vi samler fra deg kan inkludere personlig data som navn, e-postadresse og hjemmeadresse. Vi ber også om telefonnummeret ditt slik at vi kan kontakte deg hvis det er et problem. Ved å angi disse personlige opplysningene til oss samtykker du til innsamlingen, lagringen og bruk av informasjonen som angitt i henhold til dette personvernet.

2 Personopplysningsloven

2.1 Under Personopplysningsloven har vi plikt til å beskytte all informasjon vi samler inn fra deg. Vi benytter oss av ledende teknologi og programvare for kryptering for å verne din data, og holder høye sikkerhetsstandarder for å forhindre at uvedkommende får adgang.

2.2 All personlig data som behandles av operatøren vil bli behandlet i tråd med Personopplysningsloven og benyttes i forbindelse med

2.3 Proactis Tenders Limited er registrert i Storbritannias register for beskyttelse av personopplysninger (UK Data Protection Register) under nummeret Z9969163.

3 Utlevering av din informasjon

3.1 Med unntak av hvor det er uttalt i dette personvernet vil vi ikke dele informasjonen du har oppgitt til oss med noen tredjeparter med mindre:

vi er forpliktet til å utlevere eller dele informasjonen for å etterkomme en juridisk plikt;

det er for å håndheve eller anvende brukerbetingelsene eller en annen relevant avtale;

det er for å beskytte rettigheter, eiendom eller sikkerhet for andre; eller

vi setter ut eller overfører administrasjonen eller driften av hele eller deler av nettsiden til en tredjepart, for å gjøre det mulig for tredjeparten å fortsette å gi deg tilgang til nettsiden eller en del av tjenesten tilgjengelig på nettsiden.

3.2 Vi kan fra tid til annen, og kun i god tro, dele din informasjon med andre i offentlig sektor i Norge med den hensikt å forbedre deres anskaffelsesprosess.

3.3 Vi vil ikke selge eller leie ut din informasjon til en tredjepart for kommersielt formål.

4 Registrering

4.1 Du må være registrert som kunde hos Anbud Direkte for å få tilgang til å se aktive anbud, legge til notater, videresende anbud til kollegaer og generelt arbeide med de anbud du har blitt varslet om gjennom varslingstjenesten,

4.1.1 Du må i tillegg registrere deg på de ekstrene nettsidene de offentlige innkjøperne har benyttet til å administrere sine innkjøp/anskaffelser f.eks for offesielt å kunne melde din interesse i anbudet og/eller laste ned de tilleggsdokumenter som eventuelt er tilgjengelig for anbudet du er interessert i. Registrering hos disse eksterne nettstedene skal være gratis.

4.2 Informasjonen du angir til oss i registreringen for disse hensikter er lagret på vår sikre database og enhver personlig data du oppgir skal bli behandlet i henhold med betingelsene i dette personvernet.

4.3 Du kan endre ditt firmas registrerte detaljer, e-post og individuelle innloggingsdetaljer for brukerne til enhver tid ved å kontakte vår kundestøtte på telefon eller e-post. Hvis ditt firma ikke lenger er interessert i tjenesten kan dere be oss avslutte ditt firmas konto ved å ta kontakt med vår kundestøtte.

5 Andre nettsider

5.1 Vi har linker på nettsiden til andre nettsider vi mener har informasjon som du kan finne nyttig. Vi har dessverre ikke muligheten til å garantere at disse linkene alltid vil fungere slik de skal, og vi kan ikke garantere noe om kvaliteten, nøyaktigheten eller brukerbetingelsene for bruk at disse eksterne nettsidene, for eksempel personvern.

5.2 Hvor nettsiden linker videre til andre nettsider vil vi minne deg på, at vi ikke er ansvarlig for praksis av personvern eller andre retningslinjer fra eiere og operatør av disse eksterne sidene. Vi oppfordrer deg derfor, til å lese retningslinjer og personvern for hver nettside hvor du blir bedt om å oppgi personlig informasjon.

6 Endringer til dette personvernet

Hvis dette personvernet endres på noen måte vil vi publisere en oppdatert versjon på denne siden. Hvis du regelmessig sjekker personvernet forsikrer du deg at du alltid vet hvilken informasjon vi samler, hvordan vi benytter dette og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi deler dette med andre parter.

7 Kontakt oss

Har du spørsmål om eller klage på dette Personvernet eller nettsiden kan du kontakte oss på support@anbuddirekte.no.

8 Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små datafiler. Når du besøker en nettside, vil den be nettleseren din om å lagre informasjonskapsler på din enhet, for å huske informasjon som språk og påloggingsdetaljer. Disse informasjonskapslene har blitt lagt inn av oss og kalles førstepartsinformasjonskapsler. Vi bruker også tredjepartsinformasjonskapsler, disse legges inn av et annet nettsted enn det du besøker; disse brukes til reklame og markedsføring.

En informasjonskapsel er en liten datafil (tekstfil) som en nettside vil, når man bruker den, be nettleseren din om lov til å lagre på din enhet. Denne typen informasjonskapsler brukes for å huske deg og dine preferanser, som f.eks. informasjon som språk og påloggingsdetaljer. Disse informasjonskapslene har blitt lagt inn av oss, og kalles førstepartsinformasjonskapsler. Vi bruker også tredjepartsinformasjonskapsler, som er informasjonskapsler fra et annet domene enn domenet til det nettstedet du besøker. Disse blir benyttet til forbedring av våre annonser og markedsføring. Mer spesifikt bruker vi informasjonskapsler og andre sporingsteknologier til følgende formål:

Nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere, og kan ikke slås av i våre systemer. De er vanligvis bare satt som respons på handlinger utført av deg som kan være forespørsel om en tjeneste, for eksempel når man angir sine personvernpreferanser, logger seg på eller fyller ut skjemaer. Du kan stille inn nettleseren din til å blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men noen deler av nettstedet vil da ikke fungere. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig identifiserbar informasjon.

Undergruppe Navn Informasjonskapsler som brukes Varighet
AnbudDirekte ASP.NET_SessionId Denne informasjonskapselen brukes til å fortsette brukersesjonen på nettstedet. Slutten på sesjonen
TDParams Denne informasjonskapselen brukes til å spore den besøkendes bruk av nettstedet for å vise passende innhold (f.eks. kontaktskjemaer). 1 År
TDE Denne informasjonskapselen brukes til å autorisere brukerens sesjon på nettstedet (dvs. hva som holder brukeren pålogget). Slutten på sesjonen
TDCookieConsent_2023 Denne informasjonskapselen brukes til å spore brukernes markedsføringspreferanser. 1 År
NSC_njmm-xfc-mjwf_2012 Denne informasjonskapselen brukes av en belastningsfordeler, som hjelper oss å fordele brukerne jevnt over vår IT-infrastruktur. 1 Time

Ytelsesinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene lar oss telle besøk og trafikkkilder, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. De hjelper oss å vite hvilke sider som er mest og minst populære og se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet. All informasjon disse informasjonskapslene samler inn er aggregert og derfor anonym. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil vi ikke vite når du har besøkt siden vår.

Undergruppe Navn Informasjonskapsler som brukes Varighet On/Off
Google Analytics _ga Denne informasjonskapselen brukes til å skille unike brukere ved å tildele et tilfeldig generert nummer som en klientidentifikasjon. 2 År
_gid Denne informasjonskapselen brukes til å lagre og oppdatere en unik verdi for hver side som besøkes. 2 År
_gat_* This cookie is used to throttle the request rate. 1 Minutt
IDE Denne informasjonskapselen brukes til å registrere og rapportere nettsidebrukerens handlinger etter å ha sett eller klikket på en av annonsørens annonser, med det formål å måle effektiviteten av en annonse og presentere målrettede annonser for brukeren. 1 År
In_Or Denne informasjonskapselen brukes av et verktøy som bygger tilbakemeldingsskjemaer. 1 Dag

Videreselger Anbud Direkte informasjon til tredjepart?

Nei! - Anbud Direkte hverken deler, selger eller leier ut dine personlige opplysninger til andre. Våre statistikker som eventuelt omhandler våre kunder, salg, nettsidetrafikkmønstre og nettsideinformasjon som vi eventuelt skulle oppgi til velrenommerte tredjeparter, vil ikke inneholde noe som kan identifisere deg som person.

Andre personvernproblemstillinger

E-postutsendingslister

Anbud Direkte kan ved ulike mellomrom sende deg e-poster relater til våre tjenester. For noen av disse e-postene bruker vi tjenesten fra dotMailer. Se personvern.

dotMailer samler inn statistikker i forbindelse med disse e-postene gjennom bruken av en 'open tracker' eller 'web beacon'. Dette 'beacon'et er et enkelt, usynlig 1 piksel-bilde som lastes ned fra serveren når e-posten åpnes.

De innsamlede statistikkene blir ikke delt med tredjeparter. Vi bruker denne informasjonen for å forsikre oss om at e-postene både er relevante for deg og for å sikre at vi ikke sender deg e-poster uten mål og mening.

Ved å ikke tillate nedlasting av bilder når du åpner e-postene dine, kan du forhindre innsamlingen av disse statistikkene. Informasjon om hvordan du kan gjøre dette finner du på nettet eller i e-postprogrammets instruksjoner. Du kan velge å ikke lenger motta e-poster fra oss ved å bruke linken i e-posten.

Hvis noe endrer seg

Skulle vi bestemme oss for å endre vårt personvern, så vil vi legge ut endringene her.